Minc letar efter ny VD

Minc är navet för startups och entreprenörer i södra Sverige. Minc erbjuder affärsutveckling, kreativa arbetsplatser, internationella nätverk, mentorer med olika kompetens, coaching och olika program för entreprenörer och företag som vill växa. Vår mission är att hjälpa bolag att växa snabbare och smartare!

Minc är mötesplatsen och entreprenörerna är motorn i Malmö och regionens framtida näringsliv. Minc erbjuder olika program, Minc inkubator, Fast Track Malmö accelerator, StartupLabs, Workspace och Minc Game. Bolaget startade 2002 och ägs av Malmö Stad.

Nu letar Minc efter en ny VD, som har målet att bygga Minc och Malmö till att bli Europas bästa plats för tidiga startups.

Som VD blir din uppgift att fortsätta utveckla Minc som förebild för startups och entreprenörer med målet att vara en av Europas främsta. Din roll blir att fortsätta utveckla Minc tillsammans med kunniga, drivna medarbetare och attrahera, identifiera, stödja entreprenörstalanger att bygga framgångsrika snabbväxande bolag.

För att lyckas med uppgiften har du en fallenhet för att leda olika människor i en kreativ och entreprenöriell miljö där ditt ledarskap engagerar, entusiasmerar och uppmuntrar andra att växa. Fortsätta stärka varumärket nationellt och internationellt, utveckla metoder och vara drivande i olika nätverk. Du har en förståelse för entreprenörens vardag och balanserar skickligt mellan olika intressenter.

Det som utmärker dig är din prestigelöshet med en vilja att hjälpa andra vilket bidrar till att göra Malmö till en attraktiv plats att verka och bo i.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig så snart som möjligt. Du mailar din CV till jh@trustpartner.se - märk din CV med ref nr 1704. Kontakta gärna Petra Johnsson, 0709-900888 eller petra.johnsson@trustpartner.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

More news